Erasmus Days na Evropské obchodní akademii

Evropská obchodní akademie se i letos zapojuje do celoevropského festivalu ERASMUS DAYS a připravila pro vás dvě zajímavé akce.

Prezentace studentů z pracovní stáže v Dublinu

Datum: 16. října 2024

Naši studenti, kteří na jaře tohoto roku vycestovali na odbornou pracovní stáž do irského Dublinu, si pro vás připravili prezentaci svých zkušeností. Svoje zkušenosti z Dublinu odprezentují přímo na vaší škole. Tato akce je určena žákům 9. tříd základních škol a jejich učitelům. Studenti budou sdílet své zážitky a informace o možnostech získávání zahraničních zkušeností. Prezentace bude trvat přibližně 1,5 hodiny a bude probíhat v anglickém, českém jazyce nebo jejich kombinaci, podle znalostí a dovedností vašich žáků. 

Workshop pro učitele

Datum: 17. října 2024

Zveme všechny učitele základních a středních škol na workshop, který se uskuteční v počítačové učebně EOA od 14:00. Během workshopu budeme sdílet dovednosti a znalosti získané na letošních zahraničních kurzech ERASMUS PRO. Zaměříme se na nové IT nástroje vhodné nejen do výuky jazyků a na potenciál metody CLIL ve výuce. Připravili jsme pro vás tři praktické minibloky, které doplníme společnou diskuzí a sdílením zkušeností.

Pokud máte zájem o účast na některé z akcí, prosíme vás o vyplnění přiloženého formuláře. Těšíme se na setkání s vámi!

Tým Erasmus při EOA

Evropská obchodní akademie